vent3

Om mig

Create the highest grandest vision possible for your life. Because you become what you believe”
-Oprah Winfrey-

Biljana MartinovicJag heter Biljana Martinovic och jag driver företaget Selfeducation&Consulting.
Jag erbjuder kurser i Mindfulness, individuell coaching, pröva på event och workshops. Min stora passion är att hjälpa och inspirera människorna till en positiv livsförändring. Det har lett till att jag startat eget företag SelfEducation&Consulting där jag kan göra det i mycket större omfattning än jag gjorde innan.

Jag är utbildad ICF Diplomerad Coach på Gothia Akademien (Professionell coach är pågående utbildning)
Jag är Mindfulnessinstruktör utbildad inom Mindfulnessgruppen, KBT/ACTCoach på Livscoachakademien.

Jag är även utbildad Ekonomi och Redovisnings konsult och har drivit eget företag där jag har hjälpt mina kunder med Redovisningen och Ekonomisk rådgivning.

När jag inte jobbar som Coach jobbar jag som Arbetsledare på ett tillverkningsföretag inom hälsovård där jag har jobbat i 15 år. Genom min lyhördhet, empati och den dagliga kontakten med mina medarbetare har jag möjlighet att skapa en positiv och trivsam arbetsmiljö. Min vision är att genom min coaching hjälpa alla som vill leva mer meningsfullt och kärleksfullt liv.
Innan jag startade företaget har jag själv gått igenom inre processer och förstått att makten till all förändring ligger i oss själva. Den kraften ber vi alla i oss men många av oss har inte lärt sig att använda den. I mitt dagliga liv försöker jag leva medvetet, vara medveten om mina tankar, styra min dag och inte låta dagen styra mig.

Välkommen att boka en tid med mig och ta det första steget mot ditt mål.

GOTHIA AKADEMI

gothia akademi

MINDFULLNESS

mindfullnes

The international NLP trainer

The international nlp trainer

KBT & ACT Coach

KBT & ACT Coach